Pretraga


Pronađite Vaš dom u Crnoj Gori.


Pošaljite nam Vaš objekat za izdavanje ili prodaju!

Hotelski smještaj, Tivat

Victoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal Group

Hotel sa 5* se nalazi na samoj obali mora, u blizini kompleksa Porto Montenegro, na 10 minuta vožnje od aerodroma Tivat. Sagrađen u klasičnom stilu raspolaže sa 9 luksuzno opremljenih apartmana.

 

Smještaj u hotelu odgovara visokim standardima. Sobe i apartmani su kvalitetno opremljeni i omogućavaju svakom gostu da ima komfor i privatnost koja mu je potrebna.

 

Sve sobe se sastoje od bračnog kreveta, ormara, radnog stola i stolice, zasebnog kupatila u kojem se nalaze peškiri, bade mantili, kozmetika za ličnu higijenu, vaga, papuče, fen. Sobe su predviđene za boravak 2 osobe.

Apartman – Premium Suite Sea View – se sastoji od 2 spavaće sobe sa bračnim krevetima i jednim kupatilom. Predviđen za 4 osobe.

Apartman – Two-bedroom Apartment Sea View – se sastoji od 2 spavaće sobe , (svaka soba ima zasebno kupatilo), dnevnog boravka i toaleta. Predviđen za 4 osobe.

U cijenu je uključeno noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, besplatno korišćenje parkinga ispred recepcije hotela.

U sklopu hotela se nalazi i SPA centar koji nudi profesionalnu uslugu i nezaboravan ugođaj. Mjesto gdje je kombinacija vrhunskih masaža, od tradicionalnih evropskih masaža, medicinskih tretmana, tretmana lica do egzotičnih masaža sa različitih meridijana svijeta. Ponudu SPA centra  upotpunjuje wellness program – sauna i hamam.

KLIMA  
TV  
WiFi  
PARKING  
Adresa: Tivat
Grad (Opština): Budva
Cijena: €/dan

AGENT

Ime: Vasko Scepanovic
E-mail: victoriaroyalgroup@gmail.com
Telefon: 069034013