Pretraga


Pronađite Vaš dom u Crnoj Gori.


Pošaljite nam Vaš objekat za izdavanje ili prodaju!

Luksuzna vila u Tivtu

Victoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal Group

Prelijepa vila autentičnog mediteranskog izgleda nalazi se u Tivtu, na samoj obali mora, udaljena samo par stotina metara od  marine Porto Montenegro. Kategorisana je sa četiri zvijezdice i posjeduje sopstvenu plažu (pontu).

Prostorije su prostrane, bogate dnevnim svijetlom, opremljene modernim namještajem i imaju pogled na more. Sve smještajne jedinice izrađene su od savremenih materijala, i u rustičnoj kombinaciji drveta i kamena pružaju prijatan osjećaj topline. Dnevna soba se može pohvaliti vinotekom, LED TV uređajem sa kablovskim kanalima, kao i kaminom za uživanje u zimskim danima. Vila posjeduje i dvorište za odmaranje, sa kompletnom vanjskom kuhinjom i roštiljem. Cijeli kompleks je pokriven wi-fi internetom kao i sigurnosnim sistemom sa video nadzorom.

kapaciteti 6 + 2 pomoćna ležaja
3 spavaće sobe
*2 kupatila + WC
*Površina 120 m2
*Velika intimna terasa
*Na obali mora
*LED TV sa kablovskim kanalima
*Wi-Fi internet
*Sistem klima uređaja
*Smart house sistem
*Video nadzor

KLIMA  
TV  
WiFi  
PARKING  
Adresa:
Grad (Opština): Tivat
Površina objekta: 120
Broj soba: 3
Udaljenost od mora: 10
Cijena: 900000€

AGENT

Ime: Vasko Scepanovic
E-mail: victoriaroyalgroup@gmail.com
Telefon: 069034013