Pretraga


Pronađite Vaš dom u Crnoj Gori.


Pošaljite nam Vaš objekat za izdavanje ili prodaju!

Cetvorosoban luksuzan stan

Victoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal Group

Prodaje se delux cetvorosoban stan na Bulevaru.

Luksuzni poslovno-stambeni objekat Neksan, čija je izgradnja završena 2011. godine nalazi se u Budvi, na glavnom gradskom bulevaru, jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu. Posjeduje sopstvena garažna mjesta, koja su smještena na prvoj i dugoj podzemnoj etaži. Garaže su opremljene protivpožarnim sistemima, epoksidnim podovima, senzorskim osvjetljenjem i dva auto lifta. Zgrada posjeduje i dva putnička lifta.
Apartmani imaju prelijep pogled na more i ostrvo Sveti Nikola, a jedna od najpoznatijih budvanskih plaža, Slovenska Plaža, nalazi se na svega par minuta šetnje od zgrade, dok je Stari Grad udaljen svega 10 min.
Apartmani su izrađeni od kvalitetnih materijala i opremljeni je modernim namještajem i savremenom kuhinjom modernog dizajna. Klimatizovani su, posjeduju LED TV sa kablovskim kanalima, pomoćni ležaj i sef.

Apartman je prostran, bogat dnevnim svijetlom, opremljen modernim namještajem i savremenom kuhinjom modernog dizajna. 
** Stan je površine 177m2, sastoji se od 4 spavaće sobe, tri kupatila, toaleta, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje. Stan ima dvije terase i obje gledaju na more. Stan je kompletno, veoma luksuzno opremljen.
Cijena stana je 4520 €/m2.

KLIMA  
TV  
WiFi  
Adresa: Bulevar
Grad (Opština): Budva
Površina objekta: 177
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2011
Udaljenost od mora: 150
Udaljenost od starog grada: 800
Cijena: 800040€

AGENT

Ime: Vasko Scepanovic
E-mail: victoriaroyalgroup@gmail.com
Telefon: 069034013