Pretraga


Pronađite Vaš dom u Crnoj Gori.


Pošaljite nam Vaš objekat za izdavanje ili prodaju!

Specijalna ponuda - kuća Muo, Kotor

Victoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal GroupVictoria Royal Group

SPECIJALNA PONUDA!

Kotor, Muo

Na prodaju kuća sa 2 jednosobna dupleksa na samoj obali mora. Površina kuće 50m2, na placu od 450m2. Povšina stanova je 56m2. Stanovi se nalaze na prizemlju i 1 spratu.

Moguća kompenzacija za stanove u Baru ili Beogradu.

Struktura stanova:

  • prizemlje: dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo sa tuš kabinom
  • sprat: spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom

Iza kuće ima bunar za vodu, kuća posjeduje i svoje vez mjesto za čamac na obali. Takođe je kuća po zaštitom Unesko-a, vlasništvo je 1/1.

Stanovi su potpuno opremljeni i prodaju se sa namještajem. Nemaju terasu, nego francuski balkon. Sa jedne strane imaju pogled na more, a sa druge na dvorište. Plac se nalazi iza kuće.

 

Cijena kuće sa placem je 300.000 eura

 

KLIMA  
TV  
WiFi  
Adresa: Muo
Grad (Opština): Kotor
Površina objekta: 50m2
Broj soba: 2
Udaljenost od mora: 10m
Cijena: 300000€

AGENT

Ime: Vasko Scepanovic
E-mail: victoriaroyalgroup@gmail.com
Telefon: 069034013