Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group

350 000 €

Projekat Kolašin-„Crnogorsko Državljanstvo“

Kolašin

Projekat Kolašin

Najnoviji projekat odobren u okviru crnogorskog programa „Crnogorsko Državljanstvo“ putem investicionog programa . Novi projekat ulaganja u nekretnine sa 5 zvjezdica koji je pokrenut radi zadovoljavanja sve veće potražnje sa crnogorskim programom „Crnogorsko Državljanstvo“.

Strani državljani imaju priliku da investiranjem u projekat na sjeveru Crne Gore, uđu u proces dobijanja ekonomskog državljanstva,kako aplikant tako i uži članovi porodice.

Prvi odobreni projekat, kreće sa gradnjom u proljeće 2020 godine u Kolašinu.

Luksuzni SPA HOTEL biće smešten u samom srcu Kolašina, na severu Crne Gore. Na nadmorskoj visini od skoro 1000m, okružen veličanstvenim jezerima i planinama, region je poznat po kvalitetu vazduha, a posetioci ga širom sveta obožavaju zbog jednostavnosti, čistoće, mira i prirodnih lepota. Hotel 5* nudi investitorima i njihovim porodicama crnogorsko državljanstvo nakon ulaganja u jedinicu počevši od 250.000 € (uključujući 21% PDV), plus primenljivi doprinos od 100.000 € u vidu donacije državnog fonda . Projekat ekskluzivno nudi 188 jedinica različitih veličina, a kupljena jedinica mora se „čuvati”- zadržati u vlasništvu u periodu od 5 godina.

75% potencijalnih podnosilaca zahtjeva je izabralo Kolašin kao svoju željenu destinaciju“.

Crnogorski program “Crnogorsko Državljanstvo“postao je poznat po tome što investitorima nudi neke od najvažnijih i najvrijednijih prednosti, uključujući brzu proceduru s prebivalištem koja je odobrena u roku od tri sedmice i odobrenje državljanstva u roku od šest mjeseci, kao i slobodu globalne mobilnosti, sa pristupom putovanja preko 123 države sa crnogorskim pasošem.

Investitori imaju mogućnost da izaberu jedinice različitih struktura I veličina.

Jedinica ostaje u zakupu hotela uz dogovorenu godišnju nadoknadu, jer je jedan od uslova vlade ,kako bi održali razvoj sjevera da hotel mora poslovati duži, zakonom odredjeni, vremenski period.

  • Klima
  • TV/Kablovska
  • WiFi
  • Lift
  • Parking

Ukoliko imate dodatnih pitanja pošaljite upit

Pošaljite nam Vašu nekretninu

+382 69 034 013