Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group

350 000 €

Projekat Kolašin-„Crnogorsko Državljanstvo“

Kolašin

Projekat Kolašin

Najnoviji projekat odobren u okviru crnogorskog programa „Crnogorsko Državljanstvo“ putem investicionog programa . Novi projekat ulaganja u nekretnine sa 5 zvjezdica koji je pokrenut radi zadovoljavanja sve veće potražnje sa crnogorskim programom „Crnogorsko Državljanstvo“.

Strani državljani imaju priliku da investiranjem u projekat na sjeveru Crne Gore, uđu u proces dobijanja ekonomskog državljanstva,kako aplikant tako i uži članovi porodice.

Prvi odobreni projekat, kreće sa gradnjom u proljeće 2020 godine u Kolašinu.

Luksuzni SPA HOTEL biće smešten u samom srcu Kolašina, na severu Crne Gore. Na nadmorskoj visini od skoro 1000m, okružen veličanstvenim jezerima i planinama, region je poznat po kvalitetu vazduha, a posetioci ga širom sveta obožavaju zbog jednostavnosti, čistoće, mira i prirodnih lepota. Hotel 5* nudi investitorima i njihovim porodicama crnogorsko državljanstvo nakon ulaganja u jedinicu počevši od 250.000 € (uključujući 21% PDV), plus primenljivi doprinos od 100.000 € u vidu donacije državnog fonda . Projekat ekskluzivno nudi 188 jedinica različitih veličina, a kupljena jedinica mora se „čuvati”- zadržati u vlasništvu u periodu od 5 godina.

75% potencijalnih podnosilaca zahtjeva je izabralo Kolašin kao svoju željenu destinaciju“.

Crnogorski program “Crnogorsko Državljanstvo“postao je poznat po tome što investitorima nudi neke od najvažnijih i najvrijednijih prednosti, uključujući brzu proceduru s prebivalištem koja je odobrena u roku od tri sedmice i odobrenje državljanstva u roku od šest mjeseci, kao i slobodu globalne mobilnosti, sa pristupom putovanja preko 123 države sa crnogorskim pasošem.

Investitori imaju mogućnost da izaberu jedinice različitih struktura I veličina.

Jedinica ostaje u zakupu hotela uz dogovorenu godišnju nadoknadu, jer je jedan od uslova vlade ,kako bi održali razvoj sjevera da hotel mora poslovati duži, zakonom odredjeni, vremenski period.

Ukoliko imate dodatnih pitanja pošaljite upit

Pošaljite nam Vašu nekretninu

+382 69 034 013