Pretraga


Pronađite Vaš dom u Crnoj Gori.


Pošaljite nam Vaš objekat za izdavanje ili prodaju!

Ekskurzije


Ako želite da odaberete pravi odmor, Crna Gora je sjajan izbor za vas, jer vam nudi širok spektar usluga, tura i ekskurzija. Svako može prema svom ukusu i potrebi da izabere odgovarajuću aktivnost i provede svoj odmor u što ljepšem raspoloženju.

Od crnogorske obale, do sjevera Crne Gore toliko ima prelijepih mjesta koje treba posjetiti!

Crna Gora je poznata po izuzetno atraktivnim lokacijama, pruža Vam mogućnost da uživate u ljepoti jedinstvene turističke atrakcije - brojnih manastira, starih crkava i tvrđava, kulturno-istorijskih spomenika, netaknute prirode, divljih rijeka, planinskih masiva, jezera, plaža...

Svaka ekskurzija vam nudi posebne aktivnosti i zabavu!

Iz naše ponude predlažemo Vam najpopularnije destinacije u Crnoj Gori:

Domaći izleti:

  • Manastir Ostrog I bokokotroski zaliv
  • Montenegro tura I Nacionalana večera
  • Kanjoni I Skadarsko jezero
  • Rafting
  • Skadarsko jezero – večerne krstarenje

Inostrani izleti:

  • Dubrovnik
  • Albanija
  • Bosna Hercegovina – Trebinje, Mostar

Napomena: Cijene nisu fiksne. Visina cijene je odredjena prema periodu.


Dubrovnik  
35 eura

Na upit
Tura počinje u 8.00. dubrovnikNa putu do Dubrovnika ćete biti oduševljeni ljepotom Kotorskog zaliva. Nakon iskrcavanja sa trajekta put do Dubrovnika će trajati 2h. U Dubrovniku imamo turu kroz stari grad. Tura će trajati 1 sat nakon čega ćete imati slobodno vreme. Vaše slobodno vrijeme traje oko 4 sata. Za to vreme možete da posjetite muzej, provedete ga  na plaži ili čak posjetite   ostrvo Lokrum koje se nalazi preko puta starog grada! Nakon toga se vraćamo u Budvu, oko 18.00.
Cena uključuje: transfer, usluge turističkog vodiča.
Ne uključuje: ručak.


Albanija 
35 eura

Subota

Izlet počinjemo u 6.30 ujutro. Na putu do granice moći ćemo da vidimo Sveti Stefan, Petrovac i Bar. Prva stanica u Albaniji je grad Skadar. To je jedan od najvažnijih najstarijih gradova Albanije, i jedan od najpoznatijih. Grad se nalazi na obali Skadarskog jezera. Nakon Skadra posjećujemo Tiranu. U Tirani imamo  turu koja će trajati jedan sat i jedan sat slobodnog vremena. Na našem povratku u Budvu ćemo posetiti Albanske ratne bunkere koje se nalaze oko granice sa Crnom Gorom. Bićemo u Budvi u oko 20:30 uveče.

 


 

Kanjon
35 eura

Ponedjeljak-Srijeda-Petak  


kanjonSpremni smo turneju u 6:30. Na putu ćete moći da vidite panoramski pogled na ostrvo Sveti Stefan i Skadarsko jezero. Nakon toga ćemo ići prema našem glavnom gradu Podgorici, nakon čega ćemo posjetiti kanjon Morače.Napravićemo nekoliko pauza u kanjonu .Zatim posjećujemo manastir Morača. Pravoslavni manastir iz 13. veka, pored svoje vijerske važnosti, to je obelježje stare srpske arhitekture. Dalje usput ćemo posetiti najdublji kanjon u Evropi, po dubini drugi u svijetu, kanjon Tare! Pored kanjona ćemo napraviti nekoliko pauza, a najduža je na mostu Đurđevića Tara. Visina  mosta je 162 metara, a u vreme kada je sagrađen, 1940. godine, bio je najviši  most preko koga mogu ići auta, u Evropi. Sledeća stanica je mali grad Žabljak. Tamo ćemo biti u mogućnosti da posjetimo nacionalni park Durmitor i Tara. Unutar natonalnog parka ćemo posetiti Crno jezero. U povratku posjećujemo mali kanjon  rijeke Komarnice. Zatim  ćemo imati stanicu u gradu Nikšić. Nakon toga, na putu nazad, imaćemo 2 zaustavljanja. Jedan od stajališta iznad Nikšića i Slanog jezera, a drugi iznad Kotorskog zaliva, a oko 21.00 se vraćamo u Budvu.
Cijena uključuje: transfer, usluge turističkog vodiča.
Ne obuhvata: ulaznice u manastir Morača 2e, ulaznice u Nacionalni park Durmitor i Tara 2e, ručak.Skadarsko jezero, jutarnje krstarenje
30 eura

Ponedeljak-Petak

jezeroPočinjemo u 9:00 ujutro. Idemo do Skadarskog jezera sa autobusom. Kada stignemo na ostrvo Vranina na jezeru ćemo posetiti vinariju, prodavnicu našeg lokalnog proizvođača, i mali muzej nacionalnih parkova u Crnoj Gori. Nakon toga počinjemo krstarenje na jezeru. Krstarenje će trajati dva sata .Brod se nekoliko puta  zaustavlja za kupanje sa broda. Na brodu ćemo se gostiti sa domaćim crvenim i bijelim vinom, i nacionalnim jelom pod nazivom priganice sa medom i sirevima. Nakon toga se vraćamo u Budvu. U Budvi smo oko 15:00.
Cijena uključuje: transfer, usluge turističkog vodiča, brodić, ulaznice u nacionalni park, i muzej, pića i grickalice na brodu.


Manastir Ostrog i Hram u Podgorici
17 eura

Utorak-Subota

ostrogPolazak iz Budve u 8:00. Usput nailazimo na Skadarsko jezero.  Idemo pravo u manastir Ostrog. Pravoslavni manastir sagrađen u 17. veku je najpoznatije mjesto u Crnoj Gori. Manastir se sastoji od 2 dijela. Visočiji dio manastira gde su ostaci Svetog Vasilija Ostroškog je izgrađen 1665 godine u pećinama gdje je živio . Donji deo manastira je izgrađen 1824. Stižemo autobusom u donji dio manastira i od tog trenutka imamo opciju da šetamo 20 minuta pješke ka višem manastiru ili da platimo za manastir transport. Zadržavamo se oko 2h. U povratku ćemo posetiti Hram Vaskrsenja Isusa Hrista. Hram je najveći pravoslavni hram na svetu, a počela je izgradnja u 1993. Vraćamo se u približno 18:00h.
Cijena uključuje: transfer, usluge turističkog vodiča.
Ne obuhvata: ulaznicu u Ostrog 1e, transport iz donjeg manastira u Ostrog 1e, ulaznicu u hram 1e, ručak.


Večernji obilazak Kotora
20 eura

Utorak

kotorSpremni smo za polazak, iz  Budve u 18:00h. Idemo sa autobusom kroz Kotor sve do Perasta. Zaustavićemo se u Perastu. Šetnja sa vodičem  kroz Perast, gde ćemo vam pokazati jedan od najstarijih sela u Bokokotorskom zalivu. U povratku ćemo stati u Kotor. Kotor je jedan od najstarijih gradova u Crnoj Gori.  Nalazi se ispod Lovćena na obali zaliva. Kotor je pod zaštitom UNESCO-a zahvaljujući istorijskom nasleđu. Imaćemo ekskurziju kroz stari grad Kotor u trajanju od 40 minuta, a mi ćemo vam dati 2 sata slobodnog vremena da upoznate Kotor sami. Stižemo  u Budvu u oko 22:00.
Cijena uključuje: transfer, usluge turističkog vodiča.
Nije uključeno: večera, ulaz u stari grad Kotor 1e.


Mini –Montenegro tura
35 eura

Srijeda-Nedjelja

lovcenSpremni smo ekskurziju u 9:00 ujutru. Prva stanica je stara prijestonica Cetinje. Prijestonica je centar kulture i religije u Crnoj Gori. U starom gradu ćemo posetiti centralni manastir koji se nalazi u samom centru starog grada. U Cetinjskom manastiru čuvaju se mošti : desna ruka  Jovana Krstitelja, delovi svetog krsta na kome je Isus Hrist razapet i ostaci Svetog Petra Cetinjskog koji je sagradio manastir. Nakon te posete imamo jedan sat slobodnog vremena na Cetnju. Sledeća stanica će biti na vrhu Lovćena gdje  se nalazi mauzolej Petra II Petrovića Njegoša, bivšeg vladara, i duhovnog vođe Crne Gore. Posle posete mauzoleja ćemo posetiti malo selo Njeguši. To je rodno mesto dinastije Petrović. Selo je poznato mjesto  po svojim sirevima i sušenom mesu. Vraćamo se u Budvu oko 16:00.
Cijene uključuju: transfer, usluge turističkog vodiča, ulaz u Cetinjski manastir.
Nije uključeno: ulaznice u mauzolej, obrok.


Tradicionalna večera sa folklorom – na upit

40 eura

veceraPolazak iz Budve u 19:00 h. Dolazak u nacionalni restoran  3 km od Budve, na drugoj strani brda Topliš, u prelepom ruralnom ambijentu, okružen prirodom i zelenilom. Mi vam predlažemo nezaboravno veče sa narodnim pjesmama i igrama folklornog ansambla i ukus hrane i pića tradicionalne crnogorske kuhinje. Nakon glavnog programa, možete provesti predivno veče uz dobru muziku uživo.

 


Rafting
65 eura
                                                             

Četvrtak

raftingPočinjemo od Budve, u 6:30 ujutro. Na putu ka našem rafting kampu ćemo proći kroz Podgoricu, Nikšić I pokraj Pivskog jezera. Naš kamp je u malom selu na granici sa Bosnom I Hercegovinom, pod nazivom Šćepan Polje. U kampu ćemo imati doručak. Nakon doručka idemo kroz šumu zemljanim putem 12 km na polaznu tačku raftinga. Rafting se će trajati oko 2 sata. Tokom raftinga ćemo napraviti dve stanice za kupanje u blizini vodopada na rijeci Tari. Kada stignemo natrag u kamp imamo ručak, nakon čega se vraćamo u Budvu oko 19:00h.
Cijena uključuje: prenos, doručak, ručak, usluge profesionalnih rafting instruktora, opremu za rafting.
Nije uključeno: piće.

 


Bosnia i Hercegovina,Trebinje-Mostar
55 eura

Četvrtak

mostarSpremni smo za turneju u 6:30 ujutro. Na putu do bosanske granice moći ćete da vidite ljepotu Kotorskog zaliva. Prvi grad kojem smo poseti je Trebinje.  Smješten u delu Bosne i Hercegovine pod nazivom Republika Srpska. Tu ćemo posjetiti dva manastira, manastir Tvrdoš, i manastir Hercegovačka Gračanica. Nakon obilaska grada Trebinja idemo u Mostar. U Mostaru ćemo posjetiti stare dijelove grada, i stari most. Stari most je kulturno nasleđe pod zaštitom UNESCO-a. Ostajemo u Mostaru  1,5h . U Budvu se vraćamo oko 21:00h.
Cijena uključuje: transfer, usluge turističkog vodiča, ulaznice u manastire i stari grad.

 


Skadarsko jezero-večernje krstarenje
35 eura

na upit

skadarskoSpremni smo ekskurziju u 16:00. Na putu do jezera ćemo moći da vidimo ljepotu ostrva Sv. Stefan. Kada stignemo na jezero počinjemo krstarenje u trajanju od 2 sata. Tokom našeg krstarenja ćemo napraviti nekoliko prekida za kupanje sa broda i na privatnoj plaži. Krstarenje će se obavljati na najljepšim djelovima jezera! Nakon krstarenja ćemo imati večeru u restoranu na obali jezera, gde ćemo uživati u predivnom zalasku sunca . U Budvu se vraćamo  oko 22.00h
Cijena uključuje: prenos, usluge turističkog vodiča, ulaz, naknade u nacionalnom parku, večera.
Nije uključeno: ulaznice za mauzoleja, obrok.