Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group
Victoria Royal Group

800 000 €

Prodaja objekta pogodnog za hotel ili hostel u centru Budve.

Zmajeva b.b. Budva

U centru Budve, turističke metropole Crne Gore sa biserno pješčanim plažama i čistim morem, na samo 50 metara od obale i plaže, smješten je novi monderno opremljeni objekat .Objekat se nalazi na izuzetnoj lokaciji, u samom centru Budve, a opet na jako mirnom mjestu. Za 3 minuta hoda od objekta stići ćete do Slovenske plaže, najbližeg supermarketa i popularne diskoteke. Pored Slovenske plaže nalazi se šetalište sa nekoliko restorana i barova.
Glavna autobuska stanica sa internacionalnim linijama udaljena je 10 minuta lagane šetnje.

Objekat raspolaže sa više 1/1, 1/2, 1/3 I 1/4 apartmana sa terasama.
Moderne smještajne jedinice nude besplatan bežični internet, klima-uređaj i LCD TV sa satelitskim kanalima, sadrže frižider, sef, svaki studio ima mini kuhinju i zasebno kupatilo.
Sve sobe su elegantno uređene i imaju terasu.

U neposrednoj blizini objekta nalaze se zdravstveni centar, pošta, pijaca, restorani, kaffe clubovi, diskoteke, plaže... Međunarodni aerodrom Tivat udaljen je 20 km, Podgorica 75 km od Budve. Velika pomorska luka Bar sa stalnom trajektnom linijom za Italiju udaljena je samo 40 km.

Strukturu objekta cine : Studio Apartman za 1 osobu x 1
Studio Apartman za 3 osobe x 2
Studio Apartman za 2 osobe
x 6

Prizemlje jednosoban stan 80m2


Površina objekta neto je 300m2, bruto 420m2, u osnovi 100m2. Povrsina placa 280m2. Objekat prema urbanističkom planu ima mogucnost nadogradnje, laka rekonstrukcija.
U prizemlju se nalazi i jednosoban stan kompletno opremljen ( spavaća soba, kuhinja, trpezarija , 2 kupatila veliki popločani ulaz sa inventarom ) . Objekat moze biti visenamjenski , počevši od hostela zatim postoji mogucnost otvaranja restorana u prizemlju gdje dobija status malog butik hotela.
Objekat ima dozvolu za izdavanje validnu do kraja 2019.

Cijena je 800000e

  • Klima
  • TV/Kablovska
  • WiFi

Ukoliko imate dodatnih pitanja pošaljite upit

Pošaljite nam Vašu nekretninu

+382 69 034 013