Image

Victoria Royal Group

Agencija Victoria Royal Group je osnovana 2011. godine. Sjedište je u Budvi, adresa: Južni Bulevar bb, zgrada Franete. Licencirana od strane Ministarstva održivog razvoja i turizma za obavljanje djelatnosti turističke agencije – posrednika (sub agent).

Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u prometu nepokretnosti (prodaja i izdavanje stanova, kuća, vila, poslovnih prostora, placeva). To se ogleda u:

  • prikupljanju zahtjeva za kupovinu i prodaju, izdavanje i iznajmljivanje nekretnina;
  • prezentovanju aktuelnih ponuda;
  • oglašavanju u različitim medijima;
  • razgledanju nepokretnosti na terenu;
  • pronalaženju kupaca/zakupaca i poslovno pregovaranje.

Ozbiljnost, predanost poslu kao i visok stepen profesionalizma istakli su našu firmu na tržištu nekretnina kao veoma pouzdanog partnera pojedincu ili preduzeću koje se odluči da proda, iznajmi ili kupi nekretninu.

Osim toga, pružamo i usluge transfera kao i rent a car. U ponudi imamo najnovije modele automobila, čime nastojima da našim klijentima pružimo nezaboravno iskustvo, visok kvalitet, najbolju uslugu i pristupačne cijene.

Svakako, nešto što je posebno zanimljivo u našoj ponudi je iznajmljivanje helikoptera i jahti.

Priču zaokružuje „Diamond vešeraj” koji pruža kvalitetnu, korisnu i efikasnu uslugu za hotele, restorane i ostale turističke i ugostiteljske objekte, kao i za sve ostale kojima je usluga vešeraja potrebna.

Pošaljite nam Vašu nekretninu

+382 69 034 013